EndNote

EndNote x4-0.1

Een geweldige tool voor iedereen die een scriptie schrijft

VOOR

  • Toegang tot een enorme database van teksten
  • Geïntegreerd met Word

TEGEN

  • Werkt niet met Google Scholar

Goed
7

Als je een scriptie, project of je eindexamenopdracht moet schrijven, dan kan het opstellen van een bibliografie een ontmoedigende taak zijn.

EndNote biedt u de mogelijkheid om referenties te compileren, notities te schrijven en een bibliografie op te stellen in dezelfde indeling als vereist door de meeste grote onderwijsinstellingen. Het kan echter worden aangepast om het formaat van uw keuze of vereisten te gebruiken.

Het programma werkt door het net te scannen op ingestelde teksten die u in de zoekmachine hebt ingevoerd en vervolgens een bibliografie op te stellen op basis van de resultaten. Het bevat ook een zeer nuttige "Cite While You Write" -optie die citaten uit boeken en teksten integreert terwijl u schrijft. Het probleem is dat, met name bij het gebruik van de zoekfunctie, het niet elke beschikbare beschikbare tekst kan doorzoeken en mogelijk vindt u geen teksten met betrekking tot uw specifieke studiegebied.

EndNote kan vele uren pijnlijk bibliografisch schrijven en kruisverwijzingen besparen in slechts een paar eenvoudige zoekacties.

Met EndNote X4 kunnen onderzoekers PDF-bestanden importeren en doorzoeken, meer samenwerken met EndNote Web, nieuwe Cite While You Write-functies en meer gebruiken.

Aanpassingen

  • Met EndNote X4 kunnen onderzoekers PDF-bestanden importeren en doorzoeken, meer samenwerken met EndNote Web, nieuwe Cite While You Write-functies en meer gebruiken.

EndNote ondersteunt de volgende formaten

ENL, LIB, ENLX, TXT, RTF, HTM, XML, ENZ, DOT, DOC

Meeste downloads Utilities & Tools voor Mac

Meer
EndNote

Download

EndNote x4-0.1

Beoordelingen about EndNote